vretens-stad bild 1

Vretens Städ startades år 1986 och är idag ett ungt företag beläget i Sundbybergs kommun som erbjuder tjänster i hela Storstockholm.

Vi har under vår verksamhet genomgått en generationsväxling med över 28 år i städbranschen då företaget 2001 övertogs av familjens son. Genom år av erfarenheter är vår arbetsgrupp utbildade inom alla städområden och kan göra rent anpassat efter era önskningar och behov.

Vi arbetar alltid med den senaste tekniken och uppdaterad utrustning och strävar efter att alla produkter vi använder upprätthåller en hög miljöklass i syfte att arbeta efter tillförlitligare städtekniker. Vi väljer av den anledning leverantörer beroende på deras hänsynstagande till miljön vilket vi anser lönar sig både för våra kunder och för vår miljö.

Vi sätter likväl stort fokus på ett snabbt och professionellt kundbemötande för att tillgodose era efterfrågningar med hög kvalitet. Vi kan tillföra Er arbetsmiljö en trevligare atmosfär att vistas i. Städning handlar om trivsel och en bra arbetsmiljö bidrar till en effektivare arbetsdag.

Låt era städbekymmer bli våra bekymmer! Kontakta oss för kostnadsfri offert, skräddarsydd efter era önskemål. Vi erbjuder tjänster till både privatpersoner och företag.

Välkomna att höra av er!

Besöksadress

Vretens städ AB
Friluftsvägen 22
172 40 SUNDBYBERG
Stockholm/Sweden

Postadress

Vretens städ AB
BOX 1239
172 24 SUNDBYBERG
Stockholm/Sweden

Mail & Telefon


Tel: 08-7595760
Mob: 072-3295760
Orgnr: 556287-8537